Nutriční hodnoty (Ovocný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 661 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,98 g |
| – cukry | 20,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 1 1 nektarinka | Dužina nektarinky čerstvá | |
| 2 2 klínky vodního melounu | Meloun vodní čerstvý | |
| 2 2 švestky | Švestky čerstvé | 40 g |
| 100 g 100 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 100 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |