Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie661 kJ /
158 kcal
Bílkoviny2,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,22 g
Tuky1,20 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,33 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,29 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,98 g
– cukry20,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 broskve Dužina broskve čerstvá
1 1 nektarinka Dužina nektarinky čerstvá
2 2 klínky vodního melounu Meloun vodní čerstvý
2 2 švestky Švestky čerstvé 40 g
100 g 100 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 100 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.