Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky z Bretaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 402 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
Tuky | 12,51 g |
– nasycené | 7,44 g |
– nenasycené | 3,69 g |
–– mononenasycené | 3,22 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 91,20 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí plátky | Kuře prso | |
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
koření na kuře (nebo grilovací, gyros,...) | Grilovací koření | |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
Hera | Margarín | |
1 1 Hermelím |