Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky z Bretaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 402 kJ / 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
| Tuky | 12,51 g |
| – nasycené | 7,44 g |
| – nenasycené | 3,69 g |
| –– mononenasycené | 3,22 g |
| –– polynenasycené | 0,47 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 32,30 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 91,20 g |
| – cukry | 32,00 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí plátky | Kuře prso | |
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| koření na kuře (nebo grilovací, gyros,...) | Grilovací koření | |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| Hera | Margarín | |
| 1 1 Hermelím |