Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přibíraná zelňačka

Hodnocení receptu je 4,2 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2019 17:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 735 kJ / 1 610 kcal
Bílkoviny30,31 g
Tuky93,99 g
Vláknina37,83 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 5,70 g
Sůl14,15 g
Sacharidy144,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Kulinář P. Stupka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

13. 9. 2019 22:21

maris: Já to neznala...jiný kraj a jiný..:-?...Díky..;-)

casino casino

12. 9. 2019 21:43

"Přibíraná zelňačka"
Zajímavé:-O
Sice dělávám něco vzdáleně podobného https://www.toprecepty.cz/recept/37870-cesnekova-p...
Ale toto je zajímavé:yes:

maris maris

12. 9. 2019 17:32

Tak u nás je " přibíraná " zelňačka a ani o tom nevíme:-8, brambory podáváme vždycky zvlášť a každý si bere pole chuti, jen nejsou se slaninou,ale jen vařené;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí kysané, cibule, mrkev, vločky ovesné jemné, slanina, smetana zakysaná, kmín drcený, sůl, koření nové koření, sádlo, brambory, slanina, cibule, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Přibíraná zelňačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3AD9