Nutriční hodnoty (Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 783 kJ / 1 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,47 g |
| Tuky | 95,66 g |
| – nasycené | 45,82 g |
| – nenasycené | 47,36 g |
| –– mononenasycené | 40,48 g |
| –– polynenasycené | 6,89 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 35,20 g |
| Cholesterol | 454 mg |
| Sodík | 2,35 g |
| Sůl | 6,05 g |
| Sacharidy | 58,30 g |
| – cukry | 35,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 dkg 80 dkg hovězí kližky | Hovězí kližka | 800 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 10 dkg 10 dkg špeku nebo slaniny | Špek | 100 g |
| lžička lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka koření Divočina | Nové koření mleté | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2-3 2-3 kedlubny | Kedluben čerstvý | 450 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej | Olej řepkový |