Nutriční hodnoty (Zapečenky s nivou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 711 kJ / 1 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,96 g |
| Tuky | 106,86 g |
| – nasycené | 64,65 g |
| – nenasycené | 36,21 g |
| –– mononenasycené | 31,66 g |
| –– polynenasycené | 4,56 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 37,20 g |
| Cholesterol | 838 mg |
| Sodík | 6,27 g |
| Sůl | 15,42 g |
| Sacharidy | 97,80 g |
| – cukry | 20,40 g |
| ––– laktóza | 4,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 0,5 kg 0,5 kg čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
| 30 dkg 30 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| koření na steak | Koření Argentina | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |