Nutriční hodnoty (Hlíva na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 760 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,88 g |
| Tuky | 17,83 g |
| – nasycené | 11,47 g |
| – nenasycené | 6,02 g |
| –– mononenasycené | 5,29 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 25,04 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,71 g |
| – cukry | 9,46 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |