Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená květáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny0,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky41,00 g
– nasycené26,50 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,40 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
lžička lžička červené papriky Paprika červená čerstvá
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
Podravka Kořenící směs sypká
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.