Nutriční hodnoty (Červená květáková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 556 kJ / 372 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,35 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 41,00 g | 
| – nasycené | 26,50 g | 
| – nenasycené | 14,00 g | 
| –– mononenasycené | 13,00 g | 
| –– polynenasycené | 1,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 128 mg | 
| Sodík | 1 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 0,40 g | 
| – cukry | 0,40 g | 
| ––– laktóza | 0,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g | 
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| lžička lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | 
 
	