Nutriční hodnoty (Červená květáková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 41,00 g |
– nasycené | 26,50 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,40 g |
– cukry | 0,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
lžička lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
Podravka | Kořenící směs sypká | |
pažitka | Pažitka čerstvá |