Nutriční hodnoty (Zadělávané pepřové kedlubny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 527 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
| Tuky | 0,46 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 8,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 21,08 g |
| – cukry | 9,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1/2 1/2 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 3 plátky 3 plátky měkkého salámu o síle cca 1cm | Měkký salám | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sypkého polévkové koření | Polévkové koření tekuté | 2.5 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky černého mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| olej | Olej řepkový |