Nutriční hodnoty (Krkovička v tomatovo-jablečné omáčce s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 938 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 9,24 g |
| – nasycené | 5,64 g |
| – nenasycené | 3,26 g |
| –– mononenasycené | 2,64 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,08 g |
| – cukry | 28,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 1 konzerva 1 konzerva tomatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| cca větviček větviček čerstvého tymiánu opatrně je dost aromatický/ | Tymián čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |