Nutriční hodnoty (Štrúdl z pomazánkového másla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 070 kJ / 1 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,28 g |
| Tuky | 25,22 g |
| – nasycené | 10,81 g |
| – nenasycené | 9,70 g |
| –– mononenasycené | 6,59 g |
| –– polynenasycené | 3,11 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 22,40 g |
| Cholesterol | 283 mg |
| Sodík | 413 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 245,30 g |
| – cukry | 54,50 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| rozinky (dle chuti) | Rozinky | |
| ořechy (dle chuti) | Vlašské ořechy | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |