Nutriční hodnoty (Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 312 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,10 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
toastový chléb (počet kusů kusů je libovolný) | Toast pšeničný bílý | |
bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
1 1 větší vařená brambora | Brambor zimní | 50 g |
rajčátka (počet opět libovolný) | Rajče červené čerstvé | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá |