Nutriční hodnoty (Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 312 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 14,10 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| toastový chléb (počet kusů kusů je libovolný) | Toast pšeničný bílý | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 1 1 větší vařená brambora | Brambor zimní | 50 g |
| rajčátka (počet opět libovolný) | Rajče červené čerstvé | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá |