Nutriční hodnoty (Zeleninová musaka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 137 kJ / 1 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 77,63 g |
– nasycené | 40,05 g |
– nenasycené | 27,48 g |
–– mononenasycené | 23,04 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 5,88 g |
Sůl | 14,33 g |
Sacharidy | 96,55 g |
– cukry | 38,25 g |
––– laktóza | 17,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
6-8 6-8 brambor | Brambor zimní | 350 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
250 g 250 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 250 g |
300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
bazalka | Bazalka čerstvá |