Nutriční hodnoty (Zeleninová musaka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 137 kJ / 1 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
| Tuky | 77,63 g |
| – nasycené | 40,05 g |
| – nenasycené | 27,48 g |
| –– mononenasycené | 23,04 g |
| –– polynenasycené | 4,44 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 5,88 g |
| Sůl | 14,33 g |
| Sacharidy | 96,55 g |
| – cukry | 38,25 g |
| ––– laktóza | 17,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 6-8 6-8 brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 250 g 250 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 250 g |
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |