Nutriční hodnoty (Výborná domácí tatarka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 474 kJ / 830 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,88 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g | 
| Tuky | 84,97 g | 
| – nasycené | 10,36 g | 
| – nenasycené | 67,26 g | 
| –– mononenasycené | 21,03 g | 
| –– polynenasycené | 46,23 g | 
| ––– omega 3 | 1,30 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 130 mg | 
| Sodík | 986 mg | 
| Sůl | 2,45 g | 
| Sacharidy | 11,30 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 střední sterilovaná okurka (cca 7 cm) | Okurka polní zavařená | |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| pár kapek kapek worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 
 
	