Nutriční hodnoty (Výborná domácí tatarka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 474 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 84,97 g |
– nasycené | 10,36 g |
– nenasycené | 67,26 g |
–– mononenasycené | 21,03 g |
–– polynenasycené | 46,23 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 986 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 11,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 střední sterilovaná okurka (cca 7 cm) | Okurka polní zavařená | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
pár kapek kapek worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka |