Krkovička s česnekem a bylinkami

Suroviny

3 plátky vepřové krkovice bez kosti
sůl
pepř
4 stroužky česneku
několik lístků libečku
šalvěj
několik snítek tymiánu
1 větvička rozmarýnu
1/2 lžic worcesteru
2 pol. lžíce oleje
olej na pánev

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky jemně naklepeme, nařízneme na okrajích, aby se na pánvi plátky masa nekroutily, osolíme je a opepříme.

  2. V hmoždíři utřeme do husté marinády oloupaný česnek, bylinky, worcester, olej a potřeme jí plátky masa, které necháme několik hodin uležet.

  3. Rozehřejeme olej na pánvi, maso na něm zprudka opečeme z obou stran. Větvičku rozmarýnu můžeme ještě vložit do pánve do oleje, aby chuť a vůně masa byla ještě intenzivnější.

Poznámka od kuchařky

Příloha: na másle opečené neloupané nové brambory s česnekem a rozmarýnem.

Komentáře k receptu Krkovička s česnekem a bylinkami

Předchozí 1 2

Tématické fráze: krkovička recepty krkovice s česnekem krkovicka s česnekem marinovaná krkovice s majoránkou krkovicka scesnekem pečená krkovice recepty z krkovice krkovicka krkovice recept pečená krkovička krkovička v s bylinkami plátky z krkovičky recepty krkovicka s bylinkami recepty s bylinkama krkovicka na cesneku s bilinkami krkovičkka s česnekem a bylinkami krkovice marinovaná s bylinkami krkovička s česnekem a bilinkami krkovice na medvedim cesneku krkovicka s cesnekem a majorankou