Krkovička s česnekem a bylinkami

ivulinka Kuchařka: ivulinka

Vepřové maso 21 názorů

Suroviny

3 plátky vepřové krkovice bez kosti
sůl
pepř
4 stroužky česneku
několik lístků libečku
šalvěj
několik snítek tymiánu
1 větvička rozmarýnu
1/2 lžic worcesteru
2 pol. lžíce oleje
olej na pánev
Recept si zatím oblíbilo 42 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky jemně naklepeme, nařízneme na okrajích, aby se na pánvi plátky masa nekroutily, osolíme je a opepříme.

  2. V hmoždíři utřeme do husté marinády oloupaný česnek, bylinky, worcester, olej a potřeme jí plátky masa, které necháme několik hodin uležet.

  3. Rozehřejeme olej na pánvi, maso na něm zprudka opečeme z obou stran. Větvičku rozmarýnu můžeme ještě vložit do pánve do oleje, aby chuť a vůně masa byla ještě intenzivnější.

Poznámka

Příloha: na másle opečené neloupané nové brambory s česnekem a rozmarýnem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 322 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička s česnekem a bylinkami

1 2

Tématické fráze: krkovička recepty krkovice s česnekem krkovicka s česnekem marinovaná krkovice s majoránkou plátky z krkovičky recepty krkovicka s bylinkami recepty s bylinkama krkovicka na cesneku s bilinkami krkovičkka s česnekem a bylinkami krkovice marinovaná s bylinkami krkovička s česnekem a bilinkami krkovice na medvedim cesneku krkovicka s cesnekem a majorankou plátky z krkovičky na pánvi vepřová krkovička s bilinkama a česnekem recept 43861

Zapomněl/a jsem heslo