Nutriční hodnoty (Banánový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 446 kJ / 3 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,13 g |
| Tuky | 3,33 g |
| – nasycené | 0,67 g |
| – nenasycené | 0,87 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 30,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 951,25 g |
| – cukry | 940,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg banánů | Banán čerstvý | 1000 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 750 g 750 g cukru krupice | Cukr bílý | 750 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| tuzemský rum | Rum |