Nutriční hodnoty (Kyšková hrnková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 35
| Energie | 30 915 kJ / 7 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
| Tuky | 288,18 g |
| – nasycené | 28,96 g |
| – nenasycené | 239,25 g |
| –– mononenasycené | 168,15 g |
| –– polynenasycené | 71,10 g |
| ––– omega 3 | 20,63 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 852 mg |
| Sodík | 3,81 g |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 1 070,10 g |
| – cukry | 535,50 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 2 hrnky 2 hrnky cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 0,5 l 0,5 l kyšky | Kyška | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| rozinky | Rozinky | |
| sekané ořechy | Vlašské ořechy |