Nutriční hodnoty (Kyšková hrnková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 35
Energie | 30 915 kJ / 7 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 288,18 g |
– nasycené | 28,96 g |
– nenasycené | 239,25 g |
–– mononenasycené | 168,15 g |
–– polynenasycené | 71,10 g |
––– omega 3 | 20,63 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 1 070,10 g |
– cukry | 535,50 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
2 hrnky 2 hrnky cukru | Cukr bílý | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
0,5 l 0,5 l kyšky | Kyška | 500 ml |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
rozinky | Rozinky | |
sekané ořechy | Vlašské ořechy |