Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyšková hrnková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 35

Energie30 915 kJ /
7 389 kcal
Bílkoviny117,54 g
– z toho živočišné bílkoviny42,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,00 g
Tuky288,18 g
– nasycené28,96 g
– nenasycené239,25 g
–– mononenasycené168,15 g
–– polynenasycené71,10 g
––– omega 320,63 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 852 mg
Sodík 3,81 g
Sůl1,13 g
Sacharidy1 070,10 g
– cukry535,50 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
2 hrnky 2 hrnky cukru Cukr bílý 500 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
0,5 l 0,5 l kyšky Kyška 500 ml
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
špetka špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
rozinky Rozinky
sekané ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.