Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký jablečný řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 049 kJ /
3 119 kcal
Bílkoviny75,86 g
– z toho živočišné bílkoviny12,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,10 g
Tuky17,00 g
– nasycené4,70 g
– nenasycené7,69 g
–– mononenasycené3,96 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,15 g
Vláknina32,90 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy649,18 g
– cukry218,61 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
1 1 Hera Margarín
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
1 1 pudink karamelový Puding v prášku
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 hrst 1 hrst ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.