Nutriční hodnoty (Křehký jablečný řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 049 kJ / 3 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,10 g |
Tuky | 17,00 g |
– nasycené | 4,70 g |
– nenasycené | 7,69 g |
–– mononenasycené | 3,96 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 649,18 g |
– cukry | 218,61 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
1 1 Hera | Margarín | |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
1 1 pudink karamelový | Puding v prášku | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy |