Nutriční hodnoty (Lečo se smaženými vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 143 kJ / 1 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g |
| Tuky | 86,03 g |
| – nasycené | 28,93 g |
| – nenasycené | 43,11 g |
| –– mononenasycené | 22,73 g |
| –– polynenasycené | 20,38 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 1,73 g |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 6,26 g |
| Sacharidy | 78,00 g |
| – cukry | 59,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g čerstvých paprik bez jadřinců | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g točeného salámu (či klobásy) | Měkký salám | 250 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |