Nutriční hodnoty (Mexická příloha s fazolemi, kukuřicí a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 899 kJ / 1 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,81 g |
| Tuky | 198,41 g |
| – nasycené | 85,84 g |
| – nenasycené | 107,81 g |
| –– mononenasycené | 78,81 g |
| –– polynenasycené | 29,00 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 189 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,75 g |
| Sacharidy | 13,89 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva červené fazole s kukuřicí | Fazole černá ledvina sterilované | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 20 dkg 20 dkg slaniny nakrájené | Špek | 200 g |
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 2 rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy | Majonéza | 37.5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| trochu trochu octa | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| Uzená žebra | Vepřová žebra |