Nutriční hodnoty (Mexická příloha s fazolemi, kukuřicí a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 899 kJ / 1 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,81 g |
Tuky | 198,41 g |
– nasycené | 85,84 g |
– nenasycené | 107,81 g |
–– mononenasycené | 78,81 g |
–– polynenasycené | 29,00 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 13,89 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva červené fazole s kukuřicí | Fazole černá ledvina sterilované | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
20 dkg 20 dkg slaniny nakrájené | Špek | 200 g |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
2 2 rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy | Majonéza | 37.5 g |
olej | Olej řepkový | |
trochu trochu octa | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
Uzená žebra | Vepřová žebra |