Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: 25 ks i více

Nutriční hodnoty

Energie17 781 kJ / 4 250 kcal
Bílkoviny86,86 g
Tuky223,76 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 6,62 g
Sůl16,41 g
Sacharidy458,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/

Počítejte s tím, že jsou hodně žravé :-). Jdou i zamrazit pro nečekané hosty. Potom stačí rozmrazit v mikrovlnce nebo troubě a jsou jako čerstvé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pete 69

28. 10. 2020 15:49

Je to opravdu žravé :) Děkuji za recept :yes:

misula29

5. 11. 2018 19:54

cathleen: magdalenka: děkuji za rady, příště tomu zkusím dát více času. S tím jemným zacházením mi pravda po chvíli došla trpělivost, protože jsem si řekla, že takto se asi nehnu z místa a budu válet do zblbnutí. Takto bojuji s těstem na pizzu a s každým kynutým, které je potřeba válet. Nenapadlo mě, že těsto se mění v čase.:yes::-)

magdalenka

5. 11. 2018 13:31

misula29: a pri váľaní cesta veľmi netlačiť, pomaly a opatrne postupne viackrát váľať, potom by zemiaky nemali vyliezť.

cathleen

5. 11. 2018 12:05

misula29: nespolupracující ("smršťující se") kynuté těsto stačí nechat chvilku v klidu, ono při kynutí povolí a je vláčnější. Stačí 5-10 minut a těsto se chová úplně jinak ;-)

misula29

4. 11. 2018 21:53

Tak já jsem válela špatně, brambory při druhém přeložení vylezly z těsta ven:-(( . Nakonec jsem to nějak vyválela, nakrájela na čtverečky a výsledek je parádní. Snad to příště lépe zvládnu. Není nějaký fígl na to válení? Těsto se mi pořád smršťuje:-)

Chanellina35

3. 11. 2013 10:53

Včera jsem dělala a jsou výborné, plnila jsem je pletými škvarky s česnekem :-) Posílám foto :-) :-K

Iness

23. 8. 2013 23:24

zizala:Máš je moc povedené ;-)

magdalenka

23. 8. 2013 10:05

zizala:Ja zásadne robím štvorce...zemiakové pagáčky sú skvelé, robím podobne, obyčajne k hutnejšej polievke.

zizala

23. 8. 2013 09:54

:-) Máš recht, jsou opravdu velmi žravé, určitě jsem je nepekla naposledy:-p:yes:. Sice jsem kvůli úspoře dělala něco jako čtverečky, ale na chuť to vliv určitě nemělo :-)) Dovoluji si fotku :-8

Veronika.Hrozna

7. 8. 2013 13:44

Zase je horko,takže pagáčky a pivo je jediným řešením + kvašené okurky jinak tady uhyneme ! V Bratislavě je 35 !!!:-((

Iness

11. 9. 2012 10:12

Katka:Ahoj Katko, aby to nebylo tak zdlouhavé, tak nech těsto těch 20 minut nakynout až ho třikrát přeložíš a vyválíš, pak vykrajuj kolečka a upeč;-). Přeji dobrou chuť:-K.

Katka

11. 9. 2012 10:08

Ahoj všem, prosím vás, někdo mi poraďte - klasika, začátečník. V receptu se píše, že se má přeložení 3x opakovat. Takže je to tak, že přeložím, rozválím, 20 min kynu. Pak zas přeložím, rozválím, 20 min kynu, atd.?
díky

Veronika.Hrozna

22. 6. 2012 21:07

Iness:Představ si,že někdo peče pagáčky prvně v životě: Já bych napsala i o kolik milimetru mají nakynout ,aby byly ve správný čas v troubě. Nám se to peče,když to už máme v oku,ale začátečník ten má v oku akorát slzičku,když se nezdaří! Ráno byly ješté lepší ,to máslíčko to ovonělo ,nebo jsem měla domácí máslo, občas je u nás v Bratislavě dostat.:-)) Určitě jsem je nepekla naposled ! ;-)

Iness

22. 6. 2012 10:51

Veronika.Hrozna:
Chutnaly? Super ! :-D. To s tím těstem...to mě ani nenapadlo, že by to mohl někdo pokazit válením, ale něco na tom je;-):-)):-K.

Veronika.Hrozna

22. 6. 2012 07:36

Iness:Jo,jo! A všechno mizí,a mizí a mizí .Já mám asi v lednici takovou malou "černou díru " !:-(( Pagáčky se povedly ,udělala jsem jednu dávku větších ,abych se s tím tolik ne to! A zustali do dnes 4 kousky! V tom teple krásně vykynuly a jsou "velice jedlé" ! Uděluji bodík.:-D A zjistila jsem,že na vál se nesmí moc tlačit ,ale válet velice trpělivě a zlehka. Jestli chceš dopiš,t to do receptu,nebo začínající hospodyňky mohou pagáčky zmršit!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pagáčky pagáče sýrové pagačky zemiakove pagace bramborove pagaciky sýrové pagáče pagáče recept pagáčky z bramborového těsta pagace z bramborového těsta pagačky recept bramborový pagáček bramborove recepty recept na pagacky domácí pagáče bramborove pegačky zemiakove pagacky škvarkove pagačky pegáče branborove pagace recept na pagáče

Suroviny: mouka hladká, brambory, droždí, vejce, sůl, mléko, olej, máslo, kmín celý, semínka sezamová, sýr eidam, semínka lněná

TopRecepty.cz

Bramborové pagáčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OL9Q