Pečené bramborové soudky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 528 kJ / 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,25 g |
Tuky | 29,55 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 52,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2013 14:50
Ufff, krásné a nepochybuji o tom, že skvělé!!
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 1. 2013 14:47
Dneska jsem je dělala a jsou moooc chutné![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
1. 12. 2012 09:08
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
30. 11. 2012 23:13
Krásně načančaná chutná mňamina![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
30. 11. 2012 22:02
Veľmi pekný recept, zemiaky mám rada na akýkoľvek spôsob ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
30. 11. 2012 19:07
Inka1:Opravdu syrové, je to chuťové jiné...Syrové brambory, syrové maso...
. Vydlabat šly dobře a pokud by byl někdo tak levý, že by mu to nešlo, tak může použít malý nožík a potom lžíci
.
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
30. 11. 2012 19:00
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
30. 11. 2012 14:58
Děkuji vám
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
30. 11. 2012 14:54
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
30. 11. 2012 14:50
yanull: Ano maso je měkké, pekla jsem na 220°C cca hodinu
. Až jsou kraje brambor zlatavé, je hotovo
.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
30. 11. 2012 14:35
Vypadá to velmi pěkně a jedle, jen se chci zeptat, zda je maso pak dostatečně měkké, jestli není ho třeba před tím trochu opéci na pánvi. Posílám 7. bodík za chutný gáblík ![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
30. 11. 2012 14:33
Iness, tak to je moc fajny recept, ten se mi moc líbí![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Také dělám ráda plněné brambory, ale zase úplně jinak, tohle vyzkouším
Dávám ti 6.bod
Jo a máš to hezky nafocené.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 7 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 9 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: pecene bramboraky bramborové kapsy pečené bramborové špičky bramborový soudek bramboráky pečené bramborové plněné soudky bramborovy hreben bramborové hřebeny pečene bramborove hřebeny bramborová spicka bagetove soudky brambory hřeben hřebeny z pečeného masa soudek na brambory bramboráky ze syrových brambor bramborove hrebny recept na brambory jakoi hřeben plněné bramborové soudky bramborové pečení pečený bramborák z 6 brambor
Suroviny: plec vepřová, brambory, žampióny, sýr mozzarella, máslo, česnek, koření oregáno, kmín celý, sůl
Pečené bramborové soudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V8O
12 názorů