Pečené bramborové soudky

Iness Kuchařka: Iness

Bramborová jídla 12 názorů

Suroviny

250 g vepřové plece
6 větších syrových brambor
3 žampiony
125 g mozzarelly
máslo
česnek
oregano
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory pečlivě očistíme, rozpůlíme, odřízneme špičku (aby nám soudky rovně stály) a lžící vydlabeme.

  2. Maso nakrájíme na malé nudličky, dáme do misky, osolíme, přidáme rozmačkaný česnek, oregano a promícháme.

  3. Soudky lehce osolíme, okmínujeme a naplníme masem.

  4. Žampiony nakrájíme na čtvrtiny a mozzarellu na plátky.

  5. Do každého soudku vtiskneme do masové směsi čtvrtku žampionu, poklademe plátkem mozzarelly a lístečkem másla.

  6. Pečeme na 220°C cca hodinu až budou kraje brambor dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 187 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené bramborové soudky

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Ufff, krásné a nepochybuji o tom, že skvělé!!:yes:

    Odpovědět

  • pajula pajula

    Dneska jsem je dělala a jsou moooc chutné:-p:-)):-))

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    :-O náádherně to vypadá:-):-):-K:yes::yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Krásně načančaná chutná mňamina:-p:yes::-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Veľmi pekný recept, zemiaky mám rada na akýkoľvek spôsob :yes::-D;-)

    Odpovědět

  • Iness Iness(autor receptu)

    Inka1:Opravdu syrové, je to chuťové jiné...Syrové brambory, syrové maso...:-). Vydlabat šly dobře a pokud by byl někdo tak levý, že by mu to nešlo, tak může použít malý nožík a potom lžíci:-D.

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-*:-* Ty brambory opravdu syrové:-? nevím jestli půjdou dobře lžící vydlabat. Dělám to s trochu jinou náplní , ale z vařených . :-))

    Odpovědět

  • Iness Iness(autor receptu)

    Děkuji vám:-K

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

  • Iness Iness(autor receptu)

    yanull: Ano maso je měkké, pekla jsem na 220°C cca hodinu;-). Až jsou kraje brambor zlatavé, je hotovo:-).

    Odpovědět

  • yanull yanull(moderátorka)

    Vypadá to velmi pěkně a jedle, jen se chci zeptat, zda je maso pak dostatečně měkké, jestli není ho třeba před tím trochu opéci na pánvi. Posílám 7. bodík za chutný gáblík :-p:-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Iness, tak to je moc fajny recept, ten se mi moc líbí;-):-p Také dělám ráda plněné brambory, ale zase úplně jinak, tohle vyzkouším;-) Dávám ti 6.bod:yes: Jo a máš to hezky nafocené.

    Odpovědět

Tématické fráze: pecene bramboraky bramborové kapsy pečené bramborové špičky bramborový soudek bramboráky pečené bramborové plněné soudky bramborovy hreben bramborové hřebeny pečene bramborove hřebeny bramborová spicka bagetove soudky brambory hřeben hřebeny z pečeného masa soudek na brambory bramboráky ze syrových brambor bramborove hrebny recept na brambory jakoi hřeben plněné bramborové soudky bramborové pečení pečený bramborák z 6 brambor