Nutriční hodnoty (Jablečné lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 727 kJ / 1 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,20 g |
| Tuky | 21,51 g |
| – nasycené | 6,80 g |
| – nenasycené | 9,36 g |
| –– mononenasycené | 6,80 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 362 mg |
| Sůl | 1,07 g |
| Sacharidy | 244,45 g |
| – cukry | 123,45 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| skořicový cukr na posypání | Cukr skořicový |