Nutriční hodnoty (Jablečné lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 727 kJ / 1 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,20 g |
Tuky | 21,51 g |
– nasycené | 6,80 g |
– nenasycené | 9,36 g |
–– mononenasycené | 6,80 g |
–– polynenasycené | 2,56 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 244,45 g |
– cukry | 123,45 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
skořicový cukr na posypání | Cukr skořicový |