Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 727 kJ /
1 369 kcal
Bílkoviny43,06 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,20 g
Tuky21,51 g
– nasycené6,80 g
– nenasycené9,36 g
–– mononenasycené6,80 g
–– polynenasycené2,56 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 362 mg
Sůl1,07 g
Sacharidy244,45 g
– cukry123,45 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
160 g 160 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 160 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
olej na smažení Olej řepkový
skořicový cukr na posypání Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.