Nutriční hodnoty (Karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 620 kJ / 1 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
| Tuky | 83,95 g |
| – nasycené | 27,24 g |
| – nenasycené | 49,22 g |
| –– mononenasycené | 37,97 g |
| –– polynenasycené | 11,25 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 11,08 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 48,30 g |
| – cukry | 10,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| trocha trocha hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička koření do mletých mas | Provensálské koření | 5 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |