Nutriční hodnoty (Kedlubnová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 529 kJ / 1 082 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
| Tuky | 88,40 g |
| – nasycené | 55,13 g |
| – nenasycené | 30,54 g |
| –– mononenasycené | 25,09 g |
| –– polynenasycené | 5,45 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 193 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 45,85 g |
| – cukry | 27,25 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 500 g |
| 250 g 250 g šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| máslo (nebo olej) | Máslo kravské | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská |