Nutriční hodnoty (Jikra na ruský způsob + salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 877 kJ / 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,59 g |
| Tuky | 1,65 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 1,11 g |
| –– mononenasycené | 0,51 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,65 g |
| – cukry | 28,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1-2 1-2 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| nasekané oříšky | Lískový ořech | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| může se dát i trochu čerstvého křenu | Křen čerstvý |