Nutriční hodnoty (Jikra na ruský způsob + salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 877 kJ / 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,59 g |
Tuky | 1,65 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 1,11 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,65 g |
– cukry | 28,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
olej | Olej řepkový | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1-2 1-2 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
nasekané oříšky | Lískový ořech | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
citrón | Citrón čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
může se dát i trochu čerstvého křenu | Křen čerstvý |