Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jikra na ruský způsob + salát z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie877 kJ /
210 kcal
Bílkoviny6,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,59 g
Tuky1,65 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené1,11 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,65 g
– cukry28,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lilek Lilek čerstvý
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
olej Olej řepkový
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
1-2 1-2 vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
nasekané oříšky Lískový ořech
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
citrón Citrón čerstvý
olej Olej řepkový
může se dát i trochu čerstvého křenu Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.