Nutriční hodnoty (Pruhovaná roláda s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 17 186 kJ / 4 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 258,23 g |
– nasycené | 149,86 g |
– nenasycené | 93,83 g |
–– mononenasycené | 83,42 g |
–– polynenasycené | 10,41 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 670 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 364,28 g |
– cukry | 280,78 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
120 g 120 g krupicového cukru | Cukr bílý | 120 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
105 g 105 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 105 g |
3 3 broskve | Dužina broskve čerstvá |