Nutriční hodnoty (Bylinková kuřecí játra na česneku s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 129 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
Tuky | 25,65 g |
– nasycené | 7,58 g |
– nenasycené | 11,44 g |
–– mononenasycené | 8,22 g |
–– polynenasycené | 3,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 7,74 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 39,20 g |
– cukry | 5,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 gr 500 gr kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 balíček 1 balíček zelených oliv s papričkou | Olivy plněné paprikou | |
1 1 zakysaná smetana bylinky a česnek (ochucená) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
pažitka | Pažitka čerstvá |