Nutriční hodnoty (Bylinková kuřecí játra na česneku s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 129 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
| Tuky | 25,65 g |
| – nasycené | 7,58 g |
| – nenasycené | 11,44 g |
| –– mononenasycené | 8,22 g |
| –– polynenasycené | 3,22 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,74 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 39,20 g |
| – cukry | 5,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 gr 500 gr kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 balíček 1 balíček zelených oliv s papričkou | Olivy plněné paprikou | |
| 1 1 zakysaná smetana bylinky a česnek (ochucená) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |