Zapečený kupovaný prejt
Zabijačkové speciality se těší velké oblibě, připravte si dnes podle tohoto receptu zapečený prejt, spolu s bramborem a kysaným zelím máte o skvělou večeři postaráno.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá právě moc času na vaření, je to bleskovka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2015 13:54
Takových receptů napíšu milion za hodinu. Co takhla napsat jak dlouho a při kolika stupních se peče! A popsat jak se připravuje zelí? To už raději žádné recepty nepište, protože nestojí za nic.

1. 6. 2011 18:11
Včera se mi v tom horku nechtělo nic moc vařit,ani zapalovat troubu
prejt který vždy kupujeme v Inpostu(zásobují celou Moravu,Globus u nás není)byl na mrazu,ráno jsem vytáhla a na obědo-večeři na pánvičce "upekla"
Jen nebyl se zelím,jako jindy,ale s okurčičkou a bez chleba
Bodík jsem dala už posledně,tak teď jen foto






26. 11. 2010 11:51
Je to moc velká dobrůtka,dělávám,máme prejt rádi
ještě přidávám trošku nastrouhaného muškátového oříšku
+12



25. 5. 2010 01:07



5. 1. 2010 19:33
děkuji všem za bodíky 

5. 1. 2010 15:00
Tak dobrý prejt, jako mají v Globusu se snad nedá jinde koupit. Pokud ale někde už koupíte prejt nevalné chuti, podstatně ho vylepšíte, když do něj na pánvičce zamnícháte lžíci rybízové marmelády! Takt se toho nebojte. Jinak se prejt dá využít i jako nádivka.
5. 1. 2010 14:36


5. 1. 2010 13:33


5. 1. 2010 12:50
mňam,v Globusu je mají fakt skvělé
5. 1. 2010 12:23
Já taky





5. 1. 2010 12:03
ja jaternice doslova milujem.....toto jedlo je bozie
5. 1. 2010 09:08
Alenko. Prejt si většinou dělám sám a jitrnice kupuju jedině od toho, koho znám. Ale v tomhle máš PRAVDU. V Globusu prejt také kupujeme na váhu ( i do mraznice) Tam jedině je slušnej. Dochucujeme jako ty a taky kočičák. Je to bezva a opravdu rychlý oběd. Nemá to chybu,zvláště, když není čas. +bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Špecle s osmaženou cibulkou a slaninou
Přidáno před 4 hodinami

Cuketový salát s hořčičnou zálivkou
Přidáno před 4 hodinami

Mleté hovězí zapečené se špenátem
Přidáno před 5 hodinami

Bramborové škvarkové placky
Přidáno 9. 6. 2023 12:42

Hovězí pečeně z Kolína nad Rýnem
Přidáno 9. 6. 2023 09:15

Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Přidáno 8. 6. 2023 19:43
Právě bylo uvařeno:

Zapečený lilek s kuskusem
uvařil/a vanilj
před 1 hodinou

Kuřecí prsa na slanině s nivovou omáčkou
uvařil/a Springflower
před 1 hodinou

Rebarborový koláč
uvařil/a Fitulka
před 1 hodinou

Hrnková tvarohová bábovka
uvařil/a Chrobak
před 1 hodinou

Kuřecí křupavé řízky z trouby
uvařil/a Olympus
před 2 hodinami

Kuřecí po debrecínsku
uvařil/a boqvai
před 2 hodinami

Smetanové brambory s kuřecím masem
uvařil/a boqvai
před 3 hodinami

Sýrovo - kuřecí placičky
uvařil/a boqvai
před 3 hodinami

Smetanové pekingské zelí
uvařil/a boqvai
před 3 hodinami

Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu
uvařil/a boqvai
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: prejt se zelím jelitový prejt prejt jitrnicový prejt jelitový prejt recept jelítkový prejt jelítkový prejt recept prejt v troubě prejt recept jitrnicový prejt se zelím zapečený prejt se zelím jitrnicový prejt recept pečený prejt se zelím jak upéct prejt jelitový prejt se zelím zapečený jitrnicový prejt se zelim zapekany prejt prejt z jitrnice prejt s bramborem recept prejt
Suroviny: prejt, cibule, sůl, pepř mletý, majoránka
Zapečený kupovaný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jyk2
12 názorů