Zapečený kupovaný prejt

alus.s Kuchařka: alus.s

Vepřové maso 12 názorů

Suroviny

prejt (nebo jitrnice)
cibule
olej
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli, vmícháme pokrájený prejt nebo vymačkané jitrnice, rozdrobíme vidličkou, zamícháme (kdo chce může přidat sůl, pepř, majoránku, česnek) a zapečeme v troubě dozlatova. Podáváme s bramborami a kysaným zelím.

Poznámka

Kdo nemá zrovinka moc času na vaření je to bleskovka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený kupovaný prejt

  • Petr Petr(neregistrovaný)

    Takových receptů napíšu milion za hodinu. Co takhla napsat jak dlouho a při kolika stupních se peče! A popsat jak se připravuje zelí? To už raději žádné recepty nepište, protože nestojí za nic.:no:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Včera se mi v tom horku nechtělo nic moc vařit,ani zapalovat troubu:-8prejt který vždy kupujeme v Inpostu(zásobují celou Moravu,Globus u nás není)byl na mrazu,ráno jsem vytáhla a na obědo-večeři na pánvičce "upekla":-pJen nebyl se zelím,jako jindy,ale s okurčičkou a bez chleba:-))Bodík jsem dala už posledně,tak teď jen foto;-):-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Je to moc velká dobrůtka,dělávám,máme prejt rádi:-pještě přidávám trošku nastrouhaného muškátového oříšku:yes:+12:yes:

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    :-p:yes:+8přidala jsem fotečky:-))

    Odpovědět

  • alus.s alus.s(autor receptu)

    děkuji všem za bodíky :-*

    Odpovědět

  • Hella Hella

    Tak dobrý prejt, jako mají v Globusu se snad nedá jinde koupit. Pokud ale někde už koupíte prejt nevalné chuti, podstatně ho vylepšíte, když do něj na pánvičce zamnícháte lžíci rybízové marmelády! Takt se toho nebojte. Jinak se prejt dá využít i jako nádivka.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • pipre pipre

  • monikaK monikaK

    mňam,v Globusu je mají fakt skvělé

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Já taky:-p:yes::-D

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ja jaternice doslova milujem.....toto jedlo je bozie

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Alenko. Prejt si většinou dělám sám a jitrnice kupuju jedině od toho, koho znám. Ale v tomhle máš PRAVDU. V Globusu prejt také kupujeme na váhu ( i do mraznice) Tam jedině je slušnej. Dochucujeme jako ty a taky kočičák. Je to bezva a opravdu rychlý oběd. Nemá to chybu,zvláště, když není čas. +bodík.

    Odpovědět

Tématické fráze: prejt se zelím jelitový prejt prejt jitrnicový prejt jelitový prejt recept jelítkový prejt jelítkový prejt recept prejt v troubě prejt recept jitrnicový prejt se zelím zapečený prejt se zelím jitrnicový prejt recept pečený prejt se zelím jak upéct prejt jelitový prejt se zelím zapečený jitrnicový prejt se zelim zapekany prejt prejt z jitrnice prejt s bramborem recept prejt