Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený kupovaný prejt

Zabijačkové speciality se těší velké oblibě, připravte si dnes podle tohoto receptu zapečený prejt, spolu s bramborem a kysaným zelím máte o skvělou večeři postaráno.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 1. 2010 22:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nemá právě moc času na vaření, je to bleskovka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petr

10. 11. 2015 12:54

Takových receptů napíšu milion za hodinu. Co takhla napsat jak dlouho a při kolika stupních se peče! A popsat jak se připravuje zelí? To už raději žádné recepty nepište, protože nestojí za nic.:no:

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 6. 2011 17:11

Včera se mi v tom horku nechtělo nic moc vařit,ani zapalovat troubu:-8prejt který vždy kupujeme v Inpostu(zásobují celou Moravu,Globus u nás není)byl na mrazu,ráno jsem vytáhla a na obědo-večeři na pánvičce "upekla":-pJen nebyl se zelím,jako jindy,ale s okurčičkou a bez chleba:-))Bodík jsem dala už posledně,tak teď jen foto;-):-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 11. 2010 10:51

Je to moc velká dobrůtka,dělávám,máme prejt rádi:-pještě přidávám trošku nastrouhaného muškátového oříšku:yes:+12:yes:

eva hubova eva hubova

25. 5. 2010 00:07

:-p:yes:+8přidala jsem fotečky:-))

alus.s

5. 1. 2010 18:33

děkuji všem za bodíky :-*

Hella Hella

5. 1. 2010 14:00

Tak dobrý prejt, jako mají v Globusu se snad nedá jinde koupit. Pokud ale někde už koupíte prejt nevalné chuti, podstatně ho vylepšíte, když do něj na pánvičce zamnícháte lžíci rybízové marmelády! Takt se toho nebojte. Jinak se prejt dá využít i jako nádivka.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2010 13:36

:yes::yes:

pipre pipre

5. 1. 2010 12:33

:-p:yes:+6.

monikaK

5. 1. 2010 11:50

mňam,v Globusu je mají fakt skvělé

Jana Pá

5. 1. 2010 11:23

Já taky:-p:yes::-D

vybusna vybusna

5. 1. 2010 11:03

ja jaternice doslova milujem.....toto jedlo je bozie

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

5. 1. 2010 08:08

Alenko. Prejt si většinou dělám sám a jitrnice kupuju jedině od toho, koho znám. Ale v tomhle máš PRAVDU. V Globusu prejt také kupujeme na váhu ( i do mraznice) Tam jedině je slušnej. Dochucujeme jako ty a taky kočičák. Je to bezva a opravdu rychlý oběd. Nemá to chybu,zvláště, když není čas. +bodík.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: prejt se zelím jelitový prejt prejt jitrnicový prejt jelitový prejt recept jelítkový prejt jelítkový prejt recept prejt v troubě prejt recept jitrnicový prejt se zelím zapečený prejt se zelím jitrnicový prejt recept pečený prejt se zelím jak upéct prejt jelitový prejt se zelím zapečený jitrnicový prejt se zelim zapekany prejt prejt z jitrnice prejt s bramborem recept prejt

Suroviny: prejt, cibule, olej

TopRecepty.cz

Zapečený kupovaný prejt

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jyk2