Nutriční hodnoty (Bublanina III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 560 kJ / 3 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 109,74 g |
– nasycené | 13,02 g |
– nenasycené | 83,78 g |
–– mononenasycené | 59,96 g |
–– polynenasycené | 23,82 g |
––– omega 3 | 6,43 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 440,10 g |
– cukry | 255,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
25 dkg 25 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
7 lžic 7 lžic oleje | Olej řepkový | 77 ml |
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
Hera na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |