Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina III)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 560 kJ /
3 002 kcal
Bílkoviny59,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky109,74 g
– nasycené13,02 g
– nenasycené83,78 g
–– mononenasycené59,96 g
–– polynenasycené23,82 g
––– omega 36,43 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 464 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy440,10 g
– cukry255,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
25 dkg 25 dkg cukru krupice Cukr bílý 250 g
10 lžic 10 lžic vlažné vody Voda 180 ml
7 lžic 7 lžic oleje Olej řepkový 77 ml
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
Hera na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.