Nutriční hodnoty (Bublanina III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 560 kJ / 3 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 109,74 g |
| – nasycené | 13,02 g |
| – nenasycené | 83,78 g |
| –– mononenasycené | 59,96 g |
| –– polynenasycené | 23,82 g |
| ––– omega 3 | 6,43 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 464 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 440,10 g |
| – cukry | 255,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 25 dkg 25 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
| 7 lžic 7 lžic oleje | Olej řepkový | 77 ml |
| 25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| Hera na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |