Nutriční hodnoty (Vařená čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 358 kJ / 2 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,95 g |
| Tuky | 106,00 g |
| – nasycené | 8,39 g |
| – nenasycené | 91,85 g |
| –– mononenasycené | 64,03 g |
| –– polynenasycené | 27,83 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 93,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20,26 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 380,50 g |
| – cukry | 336,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 kg 1 kg okurek (přerostlé nakládačky) - oloupat | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1,5 1,5 hořčicové sklenice vody | Voda | |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice octa | Ocet lihový | |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 5 dkg 5 dkg soli | Sůl mořská | 50 g |
| 1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá |