Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařená čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 358 kJ /
2 715 kcal
Bílkoviny32,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,95 g
Tuky106,00 g
– nasycené8,39 g
– nenasycené91,85 g
–– mononenasycené64,03 g
–– polynenasycené27,83 g
––– omega 38,20 g
Vláknina93,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,26 g
Sůl50,00 g
Sacharidy380,50 g
– cukry336,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 paprika zelená Paprika zelená čerstvá
1 kg 1 kg okurek (přerostlé nakládačky) - oloupat Okurka salátová čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1,5 1,5 hořčicové sklenice vody Voda
1/2 sklenice 1/2 sklenice octa Ocet lihový
1/2 sklenice 1/2 sklenice oleje Olej řepkový 100 ml
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
5 dkg 5 dkg soli Sůl mořská 50 g
1-2 1-2 feferonky Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.