Nutriční hodnoty (Vařená čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 358 kJ / 2 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,95 g |
Tuky | 106,00 g |
– nasycené | 8,39 g |
– nenasycené | 91,85 g |
–– mononenasycené | 64,03 g |
–– polynenasycené | 27,83 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 93,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,26 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 380,50 g |
– cukry | 336,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
1 kg 1 kg okurek (přerostlé nakládačky) - oloupat | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1,5 1,5 hořčicové sklenice vody | Voda | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice octa | Ocet lihový | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice oleje | Olej řepkový | 100 ml |
20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
5 dkg 5 dkg soli | Sůl mořská | 50 g |
1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá |