Nutriční hodnoty (Kuře na hruškách s flambovanými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 231 kJ / 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,78 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,67 g |
| – cukry | 47,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře nebo 4 stehna | Kuře | |
| 4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| Niva (nemusí být) | Niva 50% t. v s. | |
| olej | Olej řepkový | |
| větší hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hruškovice (vodky) | Vodka |