Nutriční hodnoty (Kuře na hruškách s flambovanými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 231 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,78 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,67 g |
– cukry | 47,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře nebo 4 stehna | Kuře | |
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vývar | Vývar hovězí | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
Niva (nemusí být) | Niva 50% t. v s. | |
olej | Olej řepkový | |
větší hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hruškovice (vodky) | Vodka |