Nutriční hodnoty (Pečené maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 469 kJ / 1 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 243,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 238,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
| Tuky | 50,88 g |
| – nasycené | 12,56 g |
| – nenasycené | 25,40 g |
| –– mononenasycené | 22,00 g |
| –– polynenasycené | 3,39 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 14,14 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 620 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 26,25 g |
| – cukry | 7,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,2 kg 1,2 kg vepřové plece (nebo krkovice) | Vepřová plec | 1200.0000476837158 g |
| trochu trochu sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | |
| 1,5 1,5 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |