Nutriční hodnoty (Pečené hovězí s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 358 kJ / 86 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,45 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g | 
| Tuky | 0,42 g | 
| – nasycené | 0,14 g | 
| – nenasycené | 0,14 g | 
| –– mononenasycené | 0,07 g | 
| –– polynenasycené | 0,07 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 10,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 14 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 15,75 g | 
| – cukry | 10,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| hovezi maso | Hovězí kýta | |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g | 
| cesnek | Česnek čerstvý | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| petrzel | Petržel kořenová čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| 5 kulicek 5 kulicek noveho koreni | Nové koření | |
| 5 kulicek 5 kulicek cerneho pepre | Pepř černý | |
| bobkovy list | Bobkový list sušený | |
| sul | Sůl mořská | |
| pepr | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | 
 
	