Nutriční hodnoty (Jablečná povidla na 3 způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 855 kJ / 5 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 15,60 g |
– nasycené | 5,10 g |
– nenasycené | 6,90 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 6,30 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 117,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 254,10 g |
– cukry | 1 220,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
250 g 250 g cukru krystal (nebo krupice) | Cukr bílý | 250 g |
50 ml 50 ml octa jablečného (nebo klasického) | Ocet lihový | 50 ml |
125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
konzervační přípravek (kyselina sorbová) | E200 - Kyselina sorbová | |
2,5 kg 2,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 2500 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
125 ml 125 ml octa | Ocet lihový | 125 ml |
rum (nemusí být) | Rum |