Nutriční hodnoty (Jablečná povidla na 3 způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 855 kJ / 5 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 15,60 g |
| – nasycené | 5,10 g |
| – nenasycené | 6,90 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 6,30 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 117,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 155 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 254,10 g |
| – cukry | 1 220,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 50 ml 50 ml jablečného octa (nebo kvasného lihového) | Ocet jablečný | 50 ml |
| 125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 400 g 400 g cukru krystal | Cukr bílý | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa (nebo kvasného lihového) | Ocet jablečný | 30 ml |
| konzervační přípravek (kyselina sorbová) | E200 - Kyselina sorbová | |
| 2,5 kg 2,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 2500 g |
| 150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
| 125 ml 125 ml jablečného octa (nebo kvasného lihového) | Ocet jablečný | 125 ml |
| rum (nemusí být) | Rum |