Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná povidla na 3 způsoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 855 kJ /
5 463 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky15,60 g
– nasycené5,10 g
– nenasycené6,90 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené6,30 g
––– omega 31,20 g
Vláknina117,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 155 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 254,10 g
– cukry1 220,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
250 g 250 g cukru krystal (nebo krupice) Cukr bílý 250 g
50 ml 50 ml octa jablečného (nebo klasického) Ocet lihový 50 ml
125 ml 125 ml vody Voda 125 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
400 g 400 g cukru Cukr bílý 400 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
konzervační přípravek (kyselina sorbová) E200 - Kyselina sorbová
2,5 kg 2,5 kg jablek Jablko čerstvé 2500 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
125 ml 125 ml octa Ocet lihový 125 ml
rum (nemusí být) Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.