Nutriční hodnoty (Ořechy s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 75
| Energie | 23 104 kJ / 5 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,91 g |
| Tuky | 411,43 g |
| – nasycené | 204,40 g |
| – nenasycené | 185,08 g |
| –– mononenasycené | 106,20 g |
| –– polynenasycené | 78,88 g |
| ––– omega 3 | 12,61 g |
| Vláknina | 27,90 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 355,90 g |
| – cukry | 115,70 g |
| ––– laktóza | 19,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 150 g 150 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| 80 g 80 g cukru moučka | Cukr bílý | 80 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| mandlové aroma | Aroma mandlové | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr na obalení | Cukr vanilkový |