Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát Aladár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 633 kJ / 3 975 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 140,88 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,08 g | 
| Tuky | 300,24 g | 
| – nasycené | 55,14 g | 
| – nenasycené | 204,13 g | 
| –– mononenasycené | 79,64 g | 
| –– polynenasycené | 124,50 g | 
| ––– omega 3 | 3,13 g | 
| Vláknina | 22,42 g | 
| Cholesterol | 2,98 g | 
| Sodík | 3,87 g | 
| Sůl | 10,70 g | 
| Sacharidy | 166,20 g | 
| – cukry | 7,50 g | 
| ––– laktóza | 1,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g | 
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 200 g 200 g mražené mexické zeleniny ( hrášok, kukuřice, kapia ) | Kukuřice mražená | 200 g | 
| 100 g 100 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g | 
| 250 g 250 g jogurtové tatarky | Tatarská omáčka | 250 g | 
| 2 2 okurky mini | Okurka salátová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| list list salátu | Salát hlávkový čerstvý |