Nutriční hodnoty (Červené zelí vařené v uzeném vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 188 kJ / 45 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 4,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Uzené kosti | Kost vepřová | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| červené zelí v sáčku sáčku | Zelí červené čerstvé |