Nutriční hodnoty (Pstruh na kopřivách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 900 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,26 g |
Tuky | 1,22 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 15,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 91,98 g |
– cukry | 7,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi (vykuchaní) | Pstruh | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
máslo | Máslo kravské | |
1 hrst 1 hrst mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
2 listy 2 listy pórku | Pórek čerstvý | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |