Nutriční hodnoty (Pstruh na kopřivách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 900 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,26 g |
| Tuky | 1,22 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 15,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 91,98 g |
| – cukry | 7,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi (vykuchaní) | Pstruh | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 hrst 1 hrst mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
| 2 listy 2 listy pórku | Pórek čerstvý | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |