Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzové bagety s omládkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 166 kJ /
1 952 kcal
Bílkoviny67,51 g
– z toho živočišné bílkoviny19,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,88 g
Tuky43,07 g
– nasycené17,08 g
– nenasycené23,07 g
–– mononenasycené14,68 g
–– polynenasycené8,40 g
––– omega 31,80 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 7,25 g
Sůl18,22 g
Sacharidy314,23 g
– cukry25,03 g
––– laktóza1,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
lžička lžička Sladěnky (nebo Sladovitu) Sladěnka
10 g 10 g droždí Droždí pekařské lisované 10 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
130 ml 130 ml vody Voda 130 ml
90-100 g 90-100 g brynzy Brynza 95 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
100 g 100 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 100 g
190-200 g 190-200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 195 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.