Nutriční hodnoty (Brynzové bagety s omládkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 166 kJ / 1 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,88 g |
| Tuky | 43,07 g |
| – nasycené | 17,08 g |
| – nenasycené | 23,07 g |
| –– mononenasycené | 14,68 g |
| –– polynenasycené | 8,40 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 18,55 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 7,25 g |
| Sůl | 18,22 g |
| Sacharidy | 314,23 g |
| – cukry | 25,03 g |
| ––– laktóza | 1,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
| lžička lžička Sladěnky (nebo Sladovitu) | Sladěnka | |
| 10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| 130 ml 130 ml vody | Voda | 130 ml |
| 90-100 g 90-100 g brynzy | Brynza | 95 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
| 190-200 g 190-200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 195 g |