Nutriční hodnoty (Manželova domácí masová tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 313 kJ / 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,60 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,72 g |
| – nenasycené | 0,72 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,72 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 50,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 72 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 108,00 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
| 1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
| 1 1 jazyk | Jazyk vepřový | |
| kousek kousek jater | Játra vepřová | |
| 2 2 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
| 2 2 kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
| vepřové kůže | Vepřová kůže | |
| ovar | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
| 4 palice 4 palice česneku | Česnek čerstvý | 360 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka nového koření | Nové koření | |
| mletý kmín | Kmín mletý |