Nutriční hodnoty (Hruškovo-jahodovo-maková pochoutka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 996 kJ / 3 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,54 g |
Tuky | 197,17 g |
– nasycené | 67,76 g |
– nenasycené | 105,96 g |
–– mononenasycené | 50,31 g |
–– polynenasycené | 55,65 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 54,66 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 321,96 g |
– cukry | 129,37 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 KL 1 KL nastrouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 100 g vychlazeného másla nakrájeného na kousky | Máslo kravské | 100 g |
mouka na posypání desky | Mouka pšeničná hladká | |
Hera na vymazání dortové formy | Margarín | |
200 g 200 g mletého máku ochuceného cukrem | Mák modrý mletý | 200 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
3 3 bílky ušlehané do tuha | Vaječný bílek | 99 g |
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
2 cl 2 cl rumu | Rum | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce jahodových povidel | Povidla | 46 g |
moučkový cukr na posypání hotové pochoutky (nemusí být) | Cukr bílý |