Nutriční hodnoty (Knedla s vejci II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 749 kJ / 657 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,59 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 51,53 g |
| – nasycené | 22,37 g |
| – nenasycené | 20,93 g |
| –– mononenasycené | 17,74 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 983 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 14,24 g |
| – cukry | 8,94 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 knedlíku | Knedlík pšeničný houskový | |
| 3-4 3-4 vejce podle velikosti | Vejce slepičí | 245 g |
| 1 1 malá cibule pokrájaná na drobno | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 plátek 1 plátek úzené slaniny pokrájené na proužky | Špek | |
| olej | Olej řepkový | |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené papriky pokrájené na malé kostky | Paprika červená čerstvá | 75 g |