Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roztocká bašta

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 4. 2010 16:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 533 kJ / 605 kcal
Bílkoviny102,96 g
Tuky6,84 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 637 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy31,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj: Pořad TV Prima Prostřeno.

Recept jsem si trošku upravila. V původním receptu jsou 2 lžíce ústřicové omáčky. Tu už jsem nedávala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka

22. 3. 2012 20:03

Bašta je výtečná, už od vysílání Prostřeno se stala hitem. Vždy voní po celém domě a spolehlivě přiláká souseda na návštěvu:)) Podávám s hrníčkovým knedlíkem z mikrovlnky. Než dcerka napíše úkoly, je uvařeno.:-)

Bibinka Bibinka

19. 11. 2010 13:47

Irisko, tak ti mi takový krásný recept nějak utekl, ještě, že jsou ty náhodné a skočí do nich lahůdka, jako tato;-):-p Dávám ti 20.bod, který ti to hezky zarovná:yes:

Iriska Iriska

30. 8. 2010 18:16

isahu - to víš, že nevadí. Co by vadilo? Naopak, jsem ráda, že chutnalo.

drahulin drahulin

29. 8. 2010 20:23

Vypadá to úžasně.:yes::yes:

isindy isindy

29. 8. 2010 20:21

Irisko, dnes jsem konečně tuto mňamku uvařila - aby potomci zítra neumřeli hlady a už to ujídají;-), nevím, kolik jim zbyde :-O:-D
je to výborné, dovolila jsem si přidat fotečku, pokud nevadí, bodík jsem dala už dříve;-)

Ivana

29. 8. 2010 10:28

vynikající ,,dnes vařím po třetí :yes::-)

Veroly

15. 7. 2010 14:36

Já tlakáč taky nemám a nijak to neřeším. Maso sice potřebuje víc času ke změknutí, ale vzhledem k tomu, že u toho nemusím nijak asistovat, tak ať se klidně dusí, jak dlouho potřebuje :-) A přesně tak, bašta je to až tečou sliny :-)

Iriska Iriska

14. 7. 2010 17:49

Veroly, děkuji za fotku. Viď, že to bylo moc dobré.
isahu, vyzkoušej a pak napiš, jak chutnalo.
Elizo, v takovém množství bezva receptů hned jeden někam uteče.
:-)
Děvčata, děkuji za body.

Eliza Eliza

14. 7. 2010 06:39

Tak já nevím... Na Prostřeno se dívám pravidelně (ze zvyku), sem chodím pravidelně... a takový bezva recept mi unikne...;-)
Tlakový hrnec nemám, ale půjde to i bez něj. Ukládám.

isindy isindy

13. 7. 2010 22:19

ale to se mi zalíbilo :-p:-p...ještě tu mám poslední dvě skleničky pravých hřibů z loňska, kližka je na mrazáku, i ta ústřicová omáčka je ... je to jasné, o víkendu bude dobrota...:-p:-p:-p:yes:

Veroly

13. 7. 2010 21:28

Na mé fotce to vypadá trochu jinak, ale je to focené pouze mobilem. Bašta to teda byla a přímo výborná. Dávám bod :yes:

Jenda1 Jenda1

16. 4. 2010 19:17

Kližku já můžu na jakýkoliv způsob:-p:-p. :-!:-)):yes::yes::yes: +10

Patricie

14. 4. 2010 20:58

:-D:-KIrisko, pěkný recept, knedlíčky jsou krásné:yes::yes::-D

scarlet

14. 4. 2010 20:00

:-p:-p:-p:yes::-*:-K

Iriska Iriska

14. 4. 2010 19:43

Děkuji všem za bodíky. Kdo jste to viděli v televizi, tak víte, že jim to taky moc chutnalo.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostocká bašta roztocké maso roztocká směs roztecka bašta roztocký guláš naložené lišky roztocké maso recepty vaječina z václavek vajecina s lisek hovezi klizka prostreno václavky na kyselo prostřeno hovězí kližka rozstocka bašta bašta z hovězího masa prostřeno kližka hovězí bašta vaječina z lišek prostřeno hovězí maso lisky na kyselo kližka prostřeno

Suroviny: kližka hovězí, cibule, paprika, houby v kyselém nálevu, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sůl, pepř, solamyl

TopRecepty.cz

Roztocká bašta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8jY