Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zaječický jablkový perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie25 856 kJ /
6 180 kcal
Bílkoviny105,74 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,00 g
Tuky219,33 g
– nasycené76,59 g
– nenasycené121,97 g
–– mononenasycené63,68 g
–– polynenasycené58,29 g
––– omega 38,10 g
Vláknina59,50 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 356 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy915,95 g
– cukry554,95 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g nakyslých jablek Jablko čerstvé 600 g
350 g 350 g hnědý cukr Cukr třtinový 350 g
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
100 g 100 g rozinek nebo brusinek Rozinky 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
2 2 prášky do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
2 lžíce 2 lžíce arašidového oleje Olej podzemnicový 30 ml
papír na pečení
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
70 g 70 g práškového cukru Cukr bílý 70 g
70 g 70 g kakaa Kakao prášek 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.