Nutriční hodnoty (Játrový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 694 kJ / 1 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 99,37 g |
| – nasycené | 50,16 g |
| – nenasycené | 43,11 g |
| –– mononenasycené | 23,93 g |
| –– polynenasycené | 19,18 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 5,60 g |
| Cholesterol | 1,71 g |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 7,10 g |
| Sacharidy | 37,00 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g jater (kuřecí, vepřová) | Játra vepřová | 500 g |
| 3-4 3-4 párky | Párek vepřový | 280 g |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| muškátový květ mletý | Muškát květ sušený | |
| hl.mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda |