Nutriční hodnoty (Zapékané kuřecí závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 849 kJ / 1 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 198,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 31,42 g |
| – nasycené | 17,22 g |
| – nenasycené | 12,02 g |
| –– mononenasycené | 9,68 g |
| –– polynenasycené | 2,35 g |
| ––– omega 3 | 1,63 g |
| Vláknina | 6,36 g |
| Cholesterol | 496 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 16,48 g |
| – cukry | 13,03 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg kuřecí prsa | Kuře prso | 750 g |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10-15 10-15 žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 5 růžiček 5 růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| koření na steak | Koření Argentina |