Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené karbanátky s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 021 kJ /
1 678 kcal
Bílkoviny58,83 g
– z toho živočišné bílkoviny58,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky160,00 g
– nasycené31,80 g
– nenasycené120,83 g
–– mononenasycené88,33 g
–– polynenasycené32,50 g
––– omega 38,54 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 197 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,80 g
Sacharidy0,67 g
– cukry0,67 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mleté maso Vepřový ořez 300 g
50 g 50 g sýr niva Niva 50% t. v s. 50 g
špetku špetku koření Steak 7 pepřů Koření Argentina
špetku špetku soli Sůl mořská
1 1 kávová lžička solamylu Bramborový škrob
trošku trošku zelené petrželky Petržel nať čerstvá
brambory Brambor zimní
česnekové listy
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml olej Olej řepkový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.