Nutriční hodnoty (Pečené karbanátky s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 021 kJ / 1 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 160,00 g |
| – nasycené | 31,80 g |
| – nenasycené | 120,83 g |
| –– mononenasycené | 88,33 g |
| –– polynenasycené | 32,50 g |
| ––– omega 3 | 8,54 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 197 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 0,67 g |
| – cukry | 0,67 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mleté maso | Vepřový ořez | 300 g |
| 50 g 50 g sýr niva | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| špetku špetku koření Steak 7 pepřů | Koření Argentina | |
| špetku špetku soli | Sůl mořská | |
| 1 1 kávová lžička solamylu | Bramborový škrob | |
| trošku trošku zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| brambory | Brambor zimní | |
| česnekové listy | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 ml 100 ml olej | Olej řepkový | 100 ml |