Nutriční hodnoty (Pečené karbanátky s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 021 kJ / 1 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 160,00 g |
– nasycené | 31,80 g |
– nenasycené | 120,83 g |
–– mononenasycené | 88,33 g |
–– polynenasycené | 32,50 g |
––– omega 3 | 8,54 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 197 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 0,67 g |
– cukry | 0,67 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mleté maso | Vepřový ořez | 300 g |
50 g 50 g sýr niva | Niva 50% t. v s. | 50 g |
špetku špetku koření Steak 7 pepřů | Koření Argentina | |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
1 1 kávová lžička solamylu | Bramborový škrob | |
trošku trošku zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
brambory | Brambor zimní | |
česnekové listy | ||
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml olej | Olej řepkový | 100 ml |