Nutriční hodnoty (Maso s paprikama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 16,77 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 8,61 g |
| –– mononenasycené | 7,05 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové maso | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| špetku špetku kari koření | Kari | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sádlo na kterém budeme restovat | Sádlo vepřové | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| voda na zahuštění (záklechtka) | Voda |