Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso s paprikama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 754 kJ /
658 kcal
Bílkoviny107,93 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky16,77 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené8,61 g
–– mononenasycené7,05 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy16,80 g
– cukry13,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové maso Vepřová kýta 500 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
špetku špetku kari koření Kari
sladká paprika Paprika červená sušená
grilovací koření Grilovací koření
mletý kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový
sádlo na kterém budeme restovat Sádlo vepřové
mouka Mouka pšeničná hladká
voda na zahuštění (záklechtka) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.