Nutriční hodnoty (Maso s paprikama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 16,77 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,61 g |
–– mononenasycené | 7,05 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové maso | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
špetku špetku kari koření | Kari | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sádlo na kterém budeme restovat | Sádlo vepřové | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
voda na zahuštění (záklechtka) | Voda |