Nutriční hodnoty (Vepřové na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 988 kJ / 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
| Tuky | 17,37 g |
| – nasycené | 4,09 g |
| – nenasycené | 9,06 g |
| –– mononenasycené | 7,28 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 26,25 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |