Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 988 kJ /
714 kcal
Bílkoviny109,88 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,88 g
Tuky17,37 g
– nasycené4,09 g
– nenasycené9,06 g
–– mononenasycené7,28 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy26,25 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa Vepřová kýta 500 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kari Kari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.