Nutriční hodnoty (Vepřové na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 988 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 17,37 g |
– nasycené | 4,09 g |
– nenasycené | 9,06 g |
–– mononenasycené | 7,28 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 26,25 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |