Nutriční hodnoty (Žampionový salát s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 046 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,61 g |
| Tuky | 4,34 g |
| – nasycené | 0,41 g |
| – nenasycené | 2,81 g |
| –– mononenasycené | 1,86 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g sterilovaných žampionů (celých) | Žampion zavařený | 200 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |