Nutriční hodnoty (Žampionový salát s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 046 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,61 g |
Tuky | 4,34 g |
– nasycené | 0,41 g |
– nenasycené | 2,81 g |
–– mononenasycené | 1,86 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 31,00 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g sterilovaných žampionů (celých) | Žampion zavařený | 200 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |